Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Teknik Direktör Çapanoğlu: Çok üzgünüz”

Teknik Direktör Çapanoğlu:  Çok üzgünüz”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Kırklarelispor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Kazanmamız gereken bir maçtı. Ancak çok kötü oynadık.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Kırklarelispor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Ancak çok kötü oynadık. Kazansaydık, şampiyonluğumuz % 60-70 kesinleşirdi” dedi.
İki penaltı atışından yararlanamadıkları maçta rakip takımın da akıllı oynayıp kalecilerinin çok başarılı bir oyun sergilediğini vurgulayan Çapanoğlu, şunları söyledi:
“Maçın başında rakip takımdan bir oyuncunun atılması futbolcularımızı ‘Nasıl olsa kazanırız’ rehavetine soktu. Sonra çok kötü bir gol yedik. İlk yarının sonunda, soyunma odasında oyuncularıma, “Bu maç, takımımız için tarihi önem taşıyor’ dedim. Rakibimiz 9 kişiyken, ikinci yarıda gol için bastırırken, yine inanılmaz bir hata sonucunda kalemizde ikinci golü gördük. Sonra bir gol bulduk. Rakibimiz 8 kişi kaldığında tek kale oynayarak, ikinci gole kavuştuğumuz gibi bir penaltı daha kaçırdık. Yine de futbolcularımın son ana dek mücadelesinden memnunum. Maçı kazanabilirdik ama olmadı. Bir puana da sevinmek zorundayız. Tabii ki çok üzgünüz. Her şeye karşın Göztepe’den 4 puan önde ve avantajlıyız.”



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı